Od dana jeftiniji bezolovni super 98

Bez autora
Aug 17 2011

Bezolovni eurosuper 98 od danas će u Crnoj Gori biti jeftiniji četiri centa i koštaće 1,36 eura. Cijene bezolovnog eurosupera 95, eurodizela i lož ulja ostaće nepromijenjene i u narednih 15 dana. Bezolovni eurosuper 95 košta 1,34 eura, eurodizel 1,28 eura, a lož ulje 95 centi. Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt’s Ground) i valutnog odnosa eura i američkog dolara. Cijene goriva u Crnoj Gori neće se mijenjati do sljedećeg obračuna 30. avgusta. Bezolovni eurosuper 98 prije dvije sedmice je poskupio četiri centa na 1,4 eura, dok su cijene eurodizela i lož ulja posljednji put promijenile vrijednost 18. jula.

Od dana jeftiniji bezolovni super 98Bezolovni eurosuper 98 od danas će u Crnoj Gori biti jeftiniji četiri centa i koštaće 1,36 eura.

Cijene bezolovnog eurosupera 95, eurodizela i lož ulja ostaće nepromijenjene i u narednih 15 dana, saopšteno je agenciji Mina-biznis iz Ministarstva ekonomije.

Bezolovni eurosuper 95 košta 1,34 eura, eurodizel 1,28 eura, a lož ulje 95 centi.

Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt’s Ground) i valutnog odnosa eura i američkog dolara. Cijene goriva u Crnoj Gori neće se mijenjati do sljedećeg obračuna 30. avgusta.

Bezolovni eurosuper 98 prije dvije sedmice je poskupio četiri centa na 1,4 eura, dok su cijene eurodizela i lož ulja posljednji put promijenile vrijednost 18. jula.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik